Over Ons

Over VorstMarketing

VorstMarketing staat klaar om de hoogste kwaliteit te leveren voor jouw bedrijf. Wanneer je bij ons het traject aangaat zullen we voor een persoonlijke touch zorgen. Door elkaar te leren kennen en wat jouw doelen zijn voor je bedrijf. Om zo tot de beste samenwerking te komen en uiteraard het beste resultaat!

VorstMarketing is een jonge onderneming met plezier voor het vak. Middels onze diensten zijn we op misse om samen online te groeien!

VorstMarketing

Samen realiseren wij jouw online zichtbaarheid

VorstMarketing is in 2021 gestart met haar onderneming. De onderneming is opgericht door Tomás van der Vorst. Onze oprichter kwam met de conclusie dat webdesign en webbeheer een vernieuwde weg in konden slaan. Laten we wat dieper in gaan op de achtergrond van onze oprichter!

Hi, mijn naam is Tomás van der Vorst. Een 20 jaar oude student aan de opleiding commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Breda. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding. Ik startte mijn loopbaan naast mijn studie. Namelijk als accountmanager binnendienst in Amsterdam. Hier werkte ik ander half jaar waarvan de eerste 10 weken mijn stage waren. 

Vervolgens heb ik 6 maanden als social media marketeer gewerkt, dit keer wat dichter bij huis. Namelijk in Sliedrecht. Zelf kom ik uit Gorinchem. 

Na mijn 6 maanden bij dit bedrijf als social media marketeer, ben ik stage gaan lopen bij DizzyData in Rotterdam. Hier werkte ik 6 maanden mee op de marketing afdeling waar ik enorm veel kennis heb opgedaan.

Vanaf februari werk ik als online marketeer bij AddContract, dit doe ik naast mijn studie en naast mijn bedrijf VorstMarketing. Hier hou ik mij voornamelijk bezig met webdesign, webbeheer, content marketing, SEA & SEO.

Wij van VorstMarketing staan elke dag klaar om samen jouw online zichtbaarheid te realiseren of te verbeteren! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waar zijn wij gevestigd?

VorstMarketing is gevestigd in het mooie Gorinchem. Het is een mooie stad met veel mogelijkheden voor VorstMarketing om als bedrijf te kunnen groeien. 

VorstMarketing

Onze Klanten

Deze bedrijven zijn samen met VorstMarketing online aan het groeien, wanneer gaan wij ons avontuur aan?

Wat zeggen onze klanten over ons?

”Goedemorgen Tomás, Allereerst willen wij (de 3 dealers) je enorm bedanken voor het maken van de website, we vinden het allemaal passen bij het idee wat we hadden voor deze site. We vonden de samenwerking erg fijn verlopen, wanneer wij iets wilde aanpassen of als je vragen had was het contact erg makkelijk en goed. Daarnaast vinden we het eindresultaat erg mooi geworden en passen bij het merk! We zijn blij met de samenwerking en de website. Wellicht zien we elkaar nog in de toekomst, succes met de rest van je opdrachten. Ik zou je zeker aanbevelen bij anderen!”

VorstMarketing

Neem contact met ons op!